14 december 2018
torsdag, 11 januari 2018 13:23

Atrium Ljungberg hyr ut till norska Cutters

Skrivet av 
alt
Atrium Ljungberg genomför för närvarande en omfattande upprustning och ombyggnad av Forumgallerian i centrala Uppsala där utbudet förstärks med fler restauranger, kaféer och butiker. Gallerian, som har funnits i sin nuvarande form i 25 år, håller öppet under hela ombyggnaden. Arbetet beräknas vara klart till julhandeln 2018.


Atrium Ljungbergs Forumgallerian i Uppsala stärker utbudet med den norska frisörkedjan Cutters. Salongen, som är kedjans första i Uppsala och andra i Sverige, slår upp portarna i mitten av mars. 
    

– Vi är väldigt glada att kunna presentera ytterligare ett helt nytt koncept i Uppsala. Forumgallerian har positionerat sig som en urban mötesplats med starkt modefokus och här blir Cutters ett perfekt komplement till det övriga utbudet, säger Eva Troell, marknadsområdeschef Atrium Ljungberg.
    

Cutters har de senaste två åren öppnat 32 nya salonger i Norge och Sverige. I kedjans koncept ligger fokus på effektivitet och pris. Klippningarna tar endast 15 minuter och priset är alltid detsamma, 299 kr oavsett kön eller typ av klippning. Kedjan arbetar endast med drop-in bokningar och kunderna kan enkelt följa kötiderna i realtid online.