3 maj 2024
tisdag, 26 september 2017 17:49

FastPartner hyr ut 6.000 kvm i Gävle

Skrivet av 
alt
Hemsta företagspark är tidigare lokaler för Ericsson, vilka ligger vid E4, cirka 2 km söder om centrala Gävle.

 

FastPartner har tecknat ett 11-årigt hyreskontrakt med Turbo Extreme Sport Zone omfattande cirka 6.000 kvm i Hemsta företagspark i Gävle. Lokalerna kommer att anpassas för att inrymma Turbos koncept i form av en idrotts- och aktivitetsarena med en sport- & träningsanläggning för ungdomar, en skatepark och en hall för extremsport.

 

I och med detta kontrakt, som börjar löpa den 1 februari nästa år, är drygt 24.000 kvm uthyrt i Hemsta företagspark, som består av fastigheten Hemsta 11:11/15:7. Bland övriga hyresgäster kan nämnas Gavlegårdarna, Inresol och Må Bättre. Hemsta företagspark rymmer dessutom FastParnters regionkontor samt ett företagshotell. År 2014 då Ericssons hyreskontrakt löpte ut, fastställdes en långsiktig uthyrningsplan som nu med accelererande efterfrågan ger goda resultat.

 

– Det känns väldigt bra och spännande att ha blivit hyresvärd åt Turbo Extreme Sport Adventure. Vi är helt övertygade om att detta tillsammans med övriga etableringar i fastigheteten är fortsättningen på en ny fas i fastighetens historia. Uthyrningen är en del av vår satsning på att utveckla vårt fastighetsbestånd i Gävle, där vi nu bland annat har anställt en ny uthyrare i Terese Bergqvist, säger Fredrik Thorgren, regionchef på FastPartner.