5 maj 2024
måndag, 28 augusti 2017 11:31

Midroc hyr ut i Scala, Helsingborg

Skrivet av 
alt
Midroc Property Development uppför Scala i Helsinborg. Fastigheten har ritats av Horisont Arkitekter och byggs av Allbygg i Höganäs AB.


Midroc Property Development har tecknat hyresavtal med Sigma IT Consulting i fastigheten Scala i Helsingborg. Scala är under uppförande och Sigma IT Consulting flyttar in i sin nya lokal om 320 kvm vid årsskiftet.
    

Scala är byggd för att erbjuda lokaler med flexibla planlösningar som går att förändra beroende på verksamhetens behov och situation.
    

– Midrocs lösningar utgår alltid från varje enskild kunds behov och anpassas därefter. Vi förstår att verksamheters situationer förändras kontinuerligt, och expanderar en verksamhet behöver det inte innebära att kontoret måste flyttas. Genom att bygga yt- och verksamhetseffektiva lokaler erbjuder vi möjligheten för verksamheter att fortsätta växa i samma kontor, säger Carl von Strokirch, verksamhetsområdeschef på Midroc.
    

Scala är belägen längs Järnvägsgatan i södra delen av centrum, bara 200 meter från Helsingborg centrals nya uppgång. Byggnaden ingår i Helsingborgs nya kvarter Metropol och det område som kommer att utgöra H+. Scala innehåller totalt 78 lägenheter, 4.000 kvm kontor och 650 kvm butiker, medan Metropol får flera restauranger samt hotell Radisson Blu med 205 rum. I kvarteret ingår också 147 parkeringsplatser i garage.