26 april 2024
onsdag, 28 juni 2017 12:01

Kungsleden förstärker inom ekonomi, HR och IT

Skrivet av 
alt

                                                                                                                                      

Kungsleden har under de senaste månaderna rekryterat ett antal nyckelmedarbetare inom ekonomi, HR och IT. Peter Anderson (bilden, längst till vänster) har nyligen tillträtt som ekonomichef med övergripande ansvar för redovisning, rapportering och ekonomisk styrning. Han kommer närmast från positionen som CFO på ICA Fastigheter.

 

Kungsleden har även förstärkt ekonomiavdelningen med Linda Frölén (bilden, nummer två från vänster) som har tillträtt som chef för Financial Control med ansvar för konsolidering och koncernredovisning. Frölén kommer närmast från koncernredovisningsenheten i läkemedelsföretaget Meda.

 

Vidare har Kungsleden rekryterat Hanna Brandström (bilden, nummer tre från vänster) som HR-chef. Hon har cirka tio års erfarenhet från HR-arbete och kommer närmast från en roll som General Manager HR & Legal på SC Motors Sweden.  

 

För att säkerställa ambitionen att ligga i framkant inom digitalisering rekryterades i vintras Maria Masuch (bilden, längst till höger) som ny IT-chef. Maria ha ansvar för att leda Kungsledens strategiska digitaliserings- och IT-förändringsresa. Hon kommer senast från SPP och har tidigare arbetat på Trygg-Hansa och som IT- och managementkonsult i flera globala organisationer.