8 maj 2024
måndag, 26 juni 2017 13:33

Castellum hyr ut 5.870 kvm till Newbody i Göteborg

Skrivet av 
alt

Newbody flyttar lager och huvudkontor till Castellums fastighet på Ekonomivägen 11 i Sisjön, Göteborg.


Castellum har tecknat hyresavtal med Newbody om totalt 5 870 kvm på Ekonomivägen 11 i Sisjön i Göteborg.
    
Newbody hjälper idrottslag, föreningar och skolklasser att finansiera t ex cuper, träningsläger och skolresor. Genom att sälja efterfrågade produkter till ett bra pris till folk i sin omgivning tjänar idrottande ungdomar och skolelever pengar på ett enkelt och lärorikt sätt. Newbody är inne i en expansiv fas och kommer att flytta sitt huvudkontor till Castellums fastighet på Ekonomivägen 11.
    
– Vi på Newbody är fantastiskt glada över att få flytta vår verksamhet till nya lokaler på Ekonomivägen. Newbody är djupt rotat i området kring Sisjön och Högsbo och vi är därför mycket nöjda med att vi kan fortsätta att verka i området. Vi ser också fram emot ett långt framtida samarbete med Castellum, säger Dahn Renholm, grundare av Newbody AB.
    
– Vi är glada över att kunna välkomna Newbody som ny hyresgäst till Castellum. Vi märker av att det är brist på lagerlokaler i Göteborg och det blir extra tydligt när tidigare industriområden planeras omställas till bostäder och nuvarande hyresgäster söker långsiktiga lösningar för sina verksamheter, säger Cecilia Fasth, vd för Region Väst i Castellum.