1 maj 2024
onsdag, 24 maj 2017 16:29

NREP köper logistik för 150 Mkr i Upplands Bro

Skrivet av 
alt
NREP köper ett logistikprojekt i Brunna, Upplands Bro, av NCC, som nu påbörjar planeringen för ytterligare en etapp i området.

 

NREP Logicenters har avtalat med NCC om att köpa logistikprojektet Önskebrunnen i Brunna, Upplands Bro, för fastighetsvärde om 150 Mkr. Önskebrunnen är den andra etappen i Brunna Logistikpark och fastigheten har en total uthyrningsbar yta om cirka 14.400 kvm, varav cirka 3.000 kvm är uthyrt vid försäljningen. Inga hyresgarantier lämnas vid försäljningen.

 

– NREP Logicenters har sedan tidigare förvärvat mark i Brunna, där vi nu startat att uppföra en egen anläggning. Förvärvet av NCC:s fastighet ger oss möjlighet att erbjuda potentiella kunder flexibilitet och en snabb lösning medan vi utvecklar våra större egna anläggningar i området, som de i ett senare skede kan växa in i. Detta är ett led i att kunna stödja våra kunder i deras tillväxt, säger Matthias Kettelhoit, Commercial Head of Logicenters.

 

Brunna logistikpark har mycket goda förutsättningar för lager och logistik med en närhet till Stockholm och ett strategiskt läge invid E18, vilket gör det lätt att angöra samtidigt som det är ett utmärkt skyltläge.