26 april 2024
fredag, 19 maj 2017 17:44

Skandia utökar med takpaviljong på Sveavägem

Skrivet av 
alt
Takpaviljongen blir ett tillskott för fastighetens alla kontors- och butikshyresgäster och förgyller restaurangutbudet för allmänheten mellan 17-22 på vardagar och 12-22 på helger.

 

Nu finns det en takpaviljong i glas i Stockholms första takpark på Skandia Fastigheters Sveavägen 44. Paviljongen har plats för 50 sittande gäster, som alla får en häpnadsväckande utsikt över Stockholms takåsar.

 

Den befintliga hyresgästen Urban Deli svarar för serveringen i paviljongen, som kan nyttjas året runt av såväl stockholmare som turister.

 

– Vi på Skandia Fastigheter är stolta över att ha anlagt Stockholms första riktiga takpark, vilken med sin biologiska mångfald inte bara har bidragit ekologiskt hållbart utan också socialt hållbart till Stockholms stadsbild. Öppningen av den nya paviljongen på taket blir kronan på verket när vi knyter ihop säcken och kombinerar Urban Delis erbjudande med en oövervinnerlig utsikt, säger Markus Pfister, Fastighetschef Kontor, Skandia Fastigheter.

 

– I takparken erbjuder vi ett skönt häng både inomhus och utomhus, med DJ:s, tre barer, sallader, bowls och givetvis fantastisk utsikt, säger Jesper Weidlitz, vd Urban Deli.