26 april 2024
måndag, 08 maj 2017 13:21

Atrium Ljungberg hyr ut till Yamaha

Skrivet av 
alt
Med utvecklingen av Sickla Front skapar Atrium Ljungberg ett stadsmässigt kvarter som binder samman Sickla med Hammarby Sjöstad.


Atrium Ljungberg har tecknat avtal med motorföretaget Yamaha Motor Europe N.V. Filial Sverige om cirka 1.200 kvm kontorsyta i fastigheten Sickla Front i Nacka. Kontoret blir Yamaha Motors svenska huvudkontor, vilket beräknas sysselsätta ett 20-tal personer. Hyresavtalet genomfördes tillsammans med uthyrningskonsult New Property.
    

– Vi är stolta och glada över att kunna välkomna Yamaha till Sickla och till Atrium Ljungberg. De är ett attraktivt tillskott till vår mix av hyresgäster och kommer att få mycket bra lokaler för sitt nya huvudkontor och showroom, med flera stora internationella företag som grannar, säger Petter Klingofström, uthyrningschef Transaktion och Etablering på Atrium Ljungberg.
    

Sedan tidigare har Atrium Ljungberg bland annat kontrakterat Stora Enso, PwC och Domstolsverket i Sickla Front som är miljöcertifierat enligt systemet Breeam och som kommer att bli minst Very Good-certifierad.