17 maj 2024
torsdag, 04 maj 2017 18:23

Wihlborgs hyr ut 2.000 kvm till i Baltzar City

Skrivet av 
alt
Baltzar City har Malmös mest centrala läge.

 

Wihlborgs har kontrakterat Cdon på 2.000 kvm till i Baltzar City i korsningen Södergatan/Baltzargatan i centrala Malmö. Inflyttnig sker den 1 oktober och därmed finns ytterligare 1.400 kvm lediga kontorsytor i Baltzar City.

 

– Vi ser ett stort intresse för Baltzar City som är en modern fastighet på Malmös mest centrala läge, endast ett par minuter från centralstationen. Cdon är ett spännande bolag och vi är glada att kunna välkomna dem till Wihlborgs, säger Anders Jarl, vd för Wihlborgs Fastigheter.

 

I markplan finns butiker som Stadium, Malene Birger, Bitte Kai Rand, Holy Greens med flera. På resterande våningar finns kontor med Skandia, Espresso House, Twilio och Resurs Bank som några av hyresgästerna. Den 1 oktober flyttar Cdon in.

 

– Vi ser fram emot flytten till Baltzar City. Här får vi toppmoderna lokaler på absolut bästa läge i Malmö med närhet till kommunikationer och det breda utbud av restauranger och butiker som finns i city. Tillsammans med Wihlborgs skapar vi en attraktiv arbetsplats för våra medarbetare, säger Magnus Fredin, vd för Cdon.