7 maj 2024
tisdag, 02 maj 2017 13:58

Castellum rekryterar ny chef i Danmark

Skrivet av 
alt

Castellums kontorsfastighet Neroport i Ørestad, Köpenhamn, och Bettina Lange, ny regionchef för Castellum Danmark A/S.


Efter 2,5 år som ansvarig för DEAS A/S fastighetsmäklaraktiviteter återkommer Bettina Lange nu till investerarsidan som Castellum Danmarks A/S nya regionchef, en tjänst som hon övertar från Thomas Wenzell Olesen som slutade i slutet av mars. Bettina Lange ska tillsammans med Castellums erfarna team vidareutveckla verksamheten i Danmark med fokus på optimering av fastighetsportföljen och tillväxt.
  

Castellum etablerades i Danmark 2011 och nyligen flyttade bolaget till nya lokaler i den egna fastigheten Neroport i Ørestad.
    

– Det ska bli roligt att komma tillbaka till Ørestad, eftersom jag arbetat med projektet i mina tidigare tjänster hos hhv. C.W. Obel Ejendomme och NCC Property Development, säger Bettina Lange.
    

Utöver denna ikoniska fastighet och de centralt belägna flerbrukarfastigheterna i Köpenhamn består ungefär hälften av Castellums portfölj i Danmark av fastigheter i Søborg, Albertslund, Tåstrup och Glostrup.
    

– Vi är verkligen glada att få arbeta med Bettina Lange för ledningen av Danmark. Hennes långa erfarenhet och djupa insikt i dansk fastighetsmarknad, såväl från investeringssidan som från utvecklarsidan, matchar perfekt Castellums ambitioner om tillväxt i Köpenhamn, säger Ola Orsmark, vd for Castellum Region Syd.