4 maj 2024
tisdag, 11 april 2017 09:59

Riksbyggen säljstartar 91 borätter i Uppsala

Skrivet av 
alt

Riksbyggens Brf Aftonfalken inryms i ett hus som sticker ut vid Råbyvägen i Uppsala.


Nu startar Riksbyggen försäljningen av 91 bostadsrätter i Brf Aftonfalken i Kapellgärdsallén, Uppsala. Det är den femte etappen som Riksbyggen uppför på en plats som för några år sedan var en tråkig parkeringsplats vid en genomfartsled.
    

– De tidigare etapperna har blivit succé och vi ser redan nu att det finns ett stort intresse för Brf Aftonfalken, säger Karin Dimander Lannergård, sälj- och marknadsansvarig för Riksbyggen Bostad i Uppsala.

 

Hon fortsätter:
– Vi har omvandlat området till ett levande, citynära kvarter med hemtrevlig atmosfär – både i och mellan huset. Till exempel finns Riksbyggens stadsbin placerade vid Brf Aftonfalken som ska hjälpa till att få Uppsala att blomma.
    

Brf Aftonfalken kommer att bli ett hus som sticker ut i området med en kaxig identitet, oregelbunden arkitektur och lustfylld färgsättning. Huset ger ett variationsrikt inslag i gatumiljön vid Råbyvägen. Lägenheterna får hög grundstandard och smarta lösningar med bland annat yteffektiva 1:or, flexibla mini-2:or, större 2:or med strålande hörnläge och rymliga 3:or samt 4:or med praktiskt extrarum. Inflyttningen är planerad till 2019