8 maj 2024
måndag, 10 april 2017 11:58

Agora tecknar nya avtal i Växjö och i Örebro

Skrivet av 
alt
Agora tecknar avtal med träningskedjan Nordic Wellness i Linnégallerian i Växjö. Hyresvärdet är 3.4 Mkr/år.

 

alt

Agora har även kontrakterat två nya hyresgäster till Kompassen i Örebro. Dessa är Prison Island och Lily’s Burger, med årliga hyresintäkter om totalt 2,8 Mkr.

 

A Group of Retail Assets Sweden AB (Agora) har tecknat avtal med träningskedjan Nordic Wellness gällande en lokal i Linnégallerian i Växjö. Lokalen tillträds under 2018 och den årliga hyresintäkten uppgår till 3,4 Mkr.

 

– Handeln är i ständig förändring och vi har identifierat ett nytt behov hos vår kunder som möjliggör en positiv utveckling av vår fastighet. Linnégallerian kommer fortsätta att vara den självklara mötesplatsen i Växjö city med fokus på hälsa och mat. Vi välkomnar Nordic Wellness som stärker vårt erbjudande och kompletterar stadens puls och attraktivitet, säger Catarina Löfgren, affärsområdeschef Agora.

 

Agora har även kontrakterat två nya hyresgäster till Kompassen i Örebro. Dessa är Prison Island och Lily’s Burger, vilka tillträder under hösten och innebär årliga hyresintäkter om 2,8 Mkr.

 

– Vi är väldigt glada och stolta över att få in två starka koncept med engagerade entreprenörer i vårt hus. Etableringen av Lily´s Burger i Örebro blir den första utanför Stockholm. Tillsammans befäster vi Stortorgets roll som Örebros hjärta när det kommer till mat och upplevelser. säger Kicki Jäger, centrumchef Agora.