21 maj 2024
torsdag, 30 mars 2017 17:39

AMF hyr ut 3.500 kvm i Urban Escape

Skrivet av 
alt
Med Netlights etablering är nu 80 procent av Urban Escapes totala yta uthyrt och företaget flyttar in med 850 anställda i mars 2019.

 

Management-och IT-konsultbolaget Netlight blir nästa hyresgäst att flytta in i AMF Fastigheters kvarter Urban Escape i Stockholms city. De flyttar in på plan 11 och tar cirka 3.500 kvm i det nya huset i korsningen Hamngatan/ Regeringsgatan. Därmed är 80 procent av Urban Escape-kvarteret uthyrt. Netlight flyttar in med 850 anställda i mars 2019 när hela kvarteret står klart.


Newoffice har varit Netlights rådgivare i affären med AMF Fastigheter.

 

Netlight är den andra hyresgästen att teckna avtal i det nya huset som just nu byggs längs med Regeringsgatan och Hamngatan i centrala Stockholm. 

 

– Vi är glada och stolta över att Netlight flyttar till Urban Escape. Det är en väldigt spännande tid nu när vi börjar se mixen av företag och människor som fyller kvarteret. Det nya husets inbjudande arkitektur är en avgörande pusselbit i kvarteret och bidrar till ett mer levande city, säger Magnus Carlsson, försäljningschef, Urban Escape. 

 

Urban Escape växer fram i kvarteret mellan Hamngatan, Regeringsgatan och Brunkebergstorg. Kvarteret består av fem hus, fyra gator, två torg och en galleria mitt i city.