8 maj 2024
onsdag, 08 mars 2017 19:13

ETTELVA Arkitekter rekryterar

Skrivet av 
alt
Nya medarbetare på ETTELVA: Sara Nermansdotter, Katrin Muschter, Xing Yin, Linnea Silferdal samt Sofie Elmesiöö och Pia Lindgren.

 

ETTELVA Arkitekter fortsätter expandera. Nu rekryteras ytterligare sex medarbetare för att stärka samtliga affärsområden. Därmed ökar personalstyrkan till 70 medarbetare.

 

– Vi har en stor variation på våra uppdrag, och antalet beställningar i samtliga affärsområden ökar. Därför är det viktigt för oss att stärka samtliga affärsområden med nya och starka muskler, säger Anders Lindh, vd för ETTELVA Arkitekter.

 

ETTELVA Arkitekter gör även en stor satsning på sitt visualiseringsteam.

 

– Vi satsar mycket på den visuella presentationen av våra projekt. För oss är det viktigt att kunna ge beställare och andra berörda en bild av hur byggnader och miljöer upplevs väl färdigställda. Därför har vi tagit in en ny visualiserare som ska leda vårt visualiseringsteam framåt och utveckla vår grafiska form, fortsätter Lindh.

 

Till företagets bostadsteam rekryteras arkitekt Katrin Muschter. Hon kommer senast från Nordisk kombination arkitekter. Till samma team rekryteras Pia Lindgren, byggnadsingenjör med gedigen erfarenhet från att ha arbetat på ett flertal olika arkitektkontor i Stockholm, senast på Semrén & Månsson arkitektkontor. Bostadsteamet har även förstärkts med Sofie Elmesiöö, som närmast kommer från arkitektkontoret XYZ Design.

 

Byggnadsingenjör Linnea Silfverdal är det senaste tillskottet till ETTELVA Arkitekters stadsbyggnadsteam. Hon har närmast arbetat inom Täby kommun.

 

Vidare börjar Sara Nermansdotter, med en kandidat i arkitektur från KTH samt en master i keramik och glas från Konstfack, som illustratör. Hon kommer senast från BAUs visualiseringsteam.

 

Nyrekryterad arkitekt är också Xing Yin, utbildad vid både Tsinghua University i Peking och vid KTH. Xing har tidigare varit anställd vid Sweco Architects i både Shanghai och i Stockholm.