27 april 2024
fredag, 10 februari 2017 20:23

Castellum uppför nya Porsche Center Göteborg

Skrivet av 
alt

Cecilia Fasth, vd för Region Väst i Castellum.

 

Castellum startar nu nybyggnationen av en bilförsäljningsanläggning på Aminogatan i Mölndal. Ett tioårigt hyresavtal avseende en byggnad om 3.700 kvm har tecknats med Porsche Center Väst. Den nya anläggningen, som enligt planerna ska miljöcertifieras enligt Miljöbyggnad nivå silver, kommer att stå klar vid kommande årsskifte.

 

– Det är glädjande att Porsche Center Väst väljer Castellum när de skall etablera sin nya anläggning. Vi hälsar dem varmt välkomna till oss. Investeringen stärker vår fastighetsportfölj med en flexibel, modern och hållbar bilförsäljningsanläggning i ett expansivt område, säger Cecilia Fasth, vd för Region Väst i Castellum.

 

Porsche Center Väst är en av landets största återförsäljare av Porsche och verksamheten bedrivs från Porsche Center Borås, Göteborg och Linköping.

 

– Vi är mycket glada över den stora efterfrågan som finns i vår region. Med den nya fastighet som byggs får vårt team nya möjligheter att ge våra kunder en utomordentligt hög service. Antalet serviceplatser fördubblas och utställningsytan blir tre gånger så stor, vilket skapar fantastiska förutsättningar för framtiden, säger John Larsson, vd PCB Västsverige AB som sedan 2010 också driver Porsche Center Göteborg.