26 april 2024
onsdag, 28 september 2016 17:43

MER inreder 18.000 kvm åt Arbetsförmedlingen

Skrivet av 
alt
Cecilia Bejdén, vd på MER.

 

MER har tecknat ramavtal med Arbetsförmedlingen. I avtalet ligger bland annat att utforma Arbetsförmedlingens nya huvudkontor Humlegårdens planerade fastighet Grow, ritad av Tham & Videgård, i Solna. Kontoret omfattar cirka 18.000 kvm och inredningsprojektet väntas bli ett av de största i Sverige under de kommande åren.

 

– Genom vår kunskap i arkitektur, verksamhetsutveckling och projektledning ser vi fram emot att säkerställa att Arbetsförmedlingen får en arbetsplats som är anpassad efter verksamheten och där organisationen får möjlighet att utvecklas, säger Cecilia Bejdén, vd på MER.

 

I och med flytten till Solna kommer Arbetsförmedlingen att lämna sitt nuvarande kontor i Stockholm city. Flytten till det nya kontoret, som ska stå färdigt 2019, är ett led i Arbetsförmedlingens förnyelseresa och ett centralt steg i arbetet med att uppfylla organisationens vision.

 

– Kontoret är ett strategiskt verktyg som påverkar en organisations identitet, kultur, arbetssätt och flexibilitet. För framgångsrika organisationer är det tydligt att ett väl utvecklat kontor ger bättre verksamhet och nöjdare medarbetare, betonar Cecilia Bejdén.