26 april 2024
tisdag, 27 september 2016 11:17

Colliers hyr ut åt Castellum i Rosersberg

Skrivet av 
alt

Brittiska Gear4Music hyr av Castellum i Rosersberg norr om Stockholm.


Gear4Music har skrivit på ett femårigt avtal med Castellum och hyr 3.500 kvm lager och showroom på Tallbacksgatan 16 i Rosersberg. Colliers International har varit delaktiga i uthyrningen.
    

– Det här är en affär som gått relativt snabbt mycket tack vare Castellums snabba återkoppling till kunden. Vi vet hur viktigt det är att driva en snabb och tydlig uthyrningsprocess vilket vi kunde göra tillsammans med Castellum. Det känns också roligt att hjälpa ett företag som Gear4Music att nyetablera sig i Sverige, säger Christer Randmaa, uthyrare på Colliers.
    

Brittiska Gear4Music, är en ledande återförsäljare av musikinstrument och musikutrustning, som nu väljer att etablera sig i Sverige. Företaget säljer musikinstrument på nätet och de nya lokalerna kommer att förkorta leveranstiderna till kunderna. 
    

– Gear4Music har valt Sverige för att etablera sitt första Europeiska distributionscenter och vi förväntar oss vara i drift från november i år. Som Englands ledande återförsäljare av musikinstrument och musikutrustning är fastigheten vi valt optimal för att förbättra leveranstider till kunder i hela Skandinavien och samtidigt minska fraktkostnaden, säger Robert Newport, Head of European Operations, Gear4music.