12 maj 2024
tisdag, 13 september 2016 13:16

ETTELVA satsar på bilbranschen!

Skrivet av 
alt

ETTELVAs varumärkesarkitekt Magnus Troedsson har varit på utbildning för det nya arkitekturkoncept som nyligen har tagits fram av JLR-koncernen. Kursen ägde rum på JLR-anläggningen i Birmingham och kompletterades med studiebesök på Land Rover-anläggningen Colliers i Birmingham och Jaguar Land Rover-anläggningen Guy Salmon i Manchester.

 

För att bättre kunna möta sina kunders behov inom varumärkesarkitektur och fastighetsutveckling inom automotive-sektorn startar ETTELVA nu affärsområdet ETTELVA Automotive. Målsättningen är att kunna erbjuda bättre service med enklare kontaktvägar, större erfarenhetsbank och snabbare leveranstider. ETTELVA kommer också att satsa på mer avancerad hantering av Corporate Identity-standarder och effektivisering av samordning av verkstadsentreprenader i byggskedet.

 

ETTELVA har tidigare ritat flera byggnader åt BMW. Genom ett avtal med BMW Group Northern Europe ansvarar ETTELVA för implementering av varumärkesarkitektur för BMW- och MINI-anläggningar i hela Sverige.

 

Affärsområdesansvarig är ETTELVAs medarbetare Magnus Troedsson som har gedigen specialkompetens och lång erfarenhet inom varumärkesarkitektur för bilbranschen.