16 maj 2024
tisdag, 26 april 2016 10:15

Hemköp storsatsar i Nacka Forum

Skrivet av 
alt

En första skiss av Hemköp i Nacka Forum. Illustration: WAK


Unibail-Rodamco förstärker Nacka Forums livsmedelsutbud genom att ta Hemköp till köpcentrumet. Inom kort inleds en om- och tillbyggnad där en del av det nuvarande garaget utvecklas till en toppmodern Hemköpsbutik över 3.250 kvm. Butiken, som ska öppna om ett år, våren 2017, etableras i gatuplan och entrén ligger i direkt anslutning till både Nacka Forum och det omgivande kvarteret.
  

 ̶  Hemköps stora satsning i Nacka Forum är en viktig pusselbit i vår strävan att erbjuda Nackaborna ett högkvalitativt mat- och restaurangutbud, säger Lars-Åke Tollemark, Managing Director Nordic, Unibail-Rodamco.
    

Under det senaste året har en rad nya butiker och restauranger valt att etablera sig i Nacka Forum. Bland de senaste nyheterna finner man klädbutiken Lager 157 som den 28 april slår upp portarna till sin första butik i ett köpcentrum. Tidigare har även Åhléns flyttat till nya lokaler i Atrium där de erbjuder ett helt nytt varuhus i två plan. Bland de övriga tillskotten återfinns heminredningsbutikerna Royal Design och Kitch’n samt Lyko, Pandora, Sthlm BLVD och Companys. Även restaurang- och caféutbudet har breddats genom etableringen av populära salladsbaren Redfellas och det välkända konditoriet Thelins.