2 maj 2024
måndag, 25 april 2016 10:48

Skandia välkomnar Teknikmagasinet och FEO

Skrivet av 
alt

Teknikmagasinet flyttar till Skandia Fastigheters Kabeln med Max Sieverts gamla kabelfabrik från 1880 i centrala Sundbyberg. På ytan där det idag är parkering på Löfströms allé planerar Skandia att bygga bostäder.


Efter en framgångsrik uthyrningsvecka kan Skandia Fasigheter välkomna Teknikmagasinet och FEO Media som nya hyresgäster. Teknikmagasinet flyttar sitt huvudkontor från Veddesta till 1.369 kvm på Löfströms Allé i Sundbyberg – i det före detta fabriksområde som Skandia Fastigheter nu utvecklar till en ännu mer hållbar och attraktiv stadsdel. Företaget lockades av lokaler som de kan växa i med bra arbetsmiljö och närhet till allmänna kommunikationer, hos en stabil och miljömedveten fastighetsägare.
    

Även FEO Media, som bland annat ligger bakom det populära mobilspelet Quizkampen och nyligen nominerades till SvD:s affärsbragd, har växt ur sina nuvarande lokaler. Flytten går nu från Åsögatan till 1.073 kvm i Skandia Fastigheters lokaler på Ringvägen 100 – i ett av de mest tongivande husen i Skanstull, med bland annat Åhléns huvudkontor som granne. På frågan om vad som fällde avgörandet nämner företaget den fina lokalen och det strategiska läget på Södermalm i Stockholm.
    

– Det är alltid roligt när verksamheter hittar hem hos oss – och vi både tror och hoppas att de ska stanna hos oss länge, säger Helena Ekman, uthyrningschef på Skandia Fastigheter.