18 maj 2024
måndag, 11 april 2016 15:57

Nytt Best Western hotell invigt

Skrivet av 
alt

Det nya Best Western and hotel inryms i AFA Fastigheters Fyrkanten 14.


I början av året öppnade Best Western and hotel med 201 rum på Apelbergsgatan 40 ett stenkast från Hötorget Stockholms city. I slutet av förra veckan hölls invigning av det nya hotellet i dagarna två. Fastighetsägare till det nyöppnade hotellet är AFA Fastigheter.
    

– Hotellkonceptet med mindre rum med stort fokus på kvalitet och funktion samt bästa cityläge har redan visat sig vara en stor succé. Vi har fått ett fantastiskt gensvar av gästerna som besökt hotellet, säger Lars-Jerker Molin, vd och delägare på Sleepingfox Hotel Group AB.
    

Utöver de 201 rummen finns en restaurang, bar och en lounge samt ett fitness center. Hotellrestaurangen drivs av entreprenören Camilla Lundberg. Här serveras frukost, lunch och middag alla dagar i veckan.
    

– Vi hade en stark tro på att många människor kan tänka sig att tumma lite på ytan på sitt hotellrum om inredningen fortfarande håller hög kvalitet samt att det finns andra gemensamma ytor att vistas på. Det känns som att vi gjorde rätt bedömning säger Jonas Westring, vd & hotel samt delägare av Sleepingfox Hotel Group.