29 april 2024
fredag, 19 februari 2016 09:15

CBRE får prestigefyllt uppdrag av AFA

Skrivet av 
alt

Fastigheten Ladugårdsgrinden 18 består av tre byggnader med totalt cirka 17.000 kvm uthyrbar yta, varav merparten, drygt 11.000 kvm, hyrs av hotellet Scandic Anglais.


alt

Nina de Besche,  Head of Office Agency på CBRE, och Olle Berntson, fastighetschef hos AFA Fastigheter.


CBRE har av AFA fått det exklusiva uppdraget att hyra ut fastigheten Ladugårdsgrinden 18 på Sturegatan 1-7 i centrala Stockholm. Totalt handlar det om cirka 5.000 kvm kontorsyta.
   

Nuvarande hyresgästen Telia lämnar fastigheten under sommaren och lokalerna kommer vara tillgängliga från och med i höst.
    

– Vi är stolta över att få arbeta med detta prestigefulla uppdrag tillsammans med AFA. Fastigheten och lokalerna håller hög standard och effektiviteten är mycket god. Uthyrningsarbetet är i startgroparna och vi märker redan av ett högt tryck från marknaden, säger Nina de Besche, Head of Office Agency på CBRE i Sverige.
    

Fastigheten erbjuder svårslaget skyltläge, möjlighet att skapa konferens- och receptionstjänster samt terrass med utsikt över Stockholms takåsar och Stureplan.
    

Olle Berntson, fastighetschef hos AFA Fastigheter, tillägger:
– Vi tror att våra lokaler, i detta fantastiska läge, kan tilltala den målgrupp som söker något lite extra. Vidare har AFA Fastigheter en lång och god relation med CBRE och ser fram emot ett kommande samarbete i detta uppdrag för att attrahera väletablerade hyresgäster.