7 maj 2024
onsdag, 10 februari 2016 14:45

Blanco lanserar Turbo hos Atrium Ljungberg

Skrivet av 
alt

Theo Blanco, grundare av Turbo Sports & Adventure Zone i Gränbystaden.


Lagom till sportlovet öppnar Turbo Sports & Adventure Zone mitt i den växande Gränbystaden, ett av Atrium Ljungbergs mest expansiva byggprojekt i Uppsala. Anläggningen omfattar 4.400 kvm nära nybyggda Citygross och i lokalen finns bland annat en trampolin- och parkourpark, hinderbanor, en stunt- och sportzon, klätterväggar och en toddlerzon – allt för att aktivera barn och ungdomar i alla åldrar.
    

Lanseringen är en del av Gränbystadens vision om att vara en samlingsplats för hela familjen där spännande upplevelser, umgänge och shopping står i fokus. Bakom det nya aktivitetscentret står Theo Blanco, expertkommentator på TV3 och tidigare landslagsman och tränare inom amerikansk fotboll:
    

– Att drygt var tredje barn i Sverige spenderar mer än tre timmar av sin fritid varje dag online är för mig en oroande utveckling. Vi vet att motion hos barn lägger långsiktig grund för en hälsosam livsstil upp i vuxen ålder. Jag vill verka som en motpol mot det stillasittande samhället och inspirera fler att röra på sig, säger han.
    

En viktig del i barn och ungdomars välmående är även att de äter rätt mat. På Turbo kommer det därför att serveras genomtänkt och god mat som ger energi.
    

– Vi är jätteglada över att Turbo öppnar i Gränbystaden. Det är ett fantastiskt spännande och viktigt initiativ som ligger helt rätt i tiden. Turbo är en naturlig mötesplats för hela familjen och stärker Gränbystadens och Atrium Ljungbergs fokus på upplevelse, inspiration och umgänge, säger Atrium Ljungbergs Jan Hammarling, marknadsområdeschef för Gränbystaden.