2 maj 2024
onsdag, 03 februari 2016 19:16

Peab Bostad växlar upp

Skrivet av 
alt

Peter Svensson, chef Peab Bostad.

 

Peab växlar upp segmentet bostadsutveckling ytterligare. Under senaste tiden har flera nya chefsbefattningar tillsatts inom Peab Bostad AB som driver och utvecklar Peabs egenutvecklade bostadsprojekt.

 

Nya regionchefer för Peab Bostad i Stockholm är Annika Eriksson och Michael Schwieler. Båda har närmast varit distriktschefer inom samma enhet.

 

Vidare har Kim Kulstad anställts som ny regionchef för Peab Bostad i Skåne. Hon kommer närmast från en anställning som marknadsområdeschef på Skanska Nya Hem. Ny regionchef för Peab Bostad i Västerås är Mats Tapper, som närmast har varit regionchef inom Peabs byggverksamhet.

 

Dessutom har Stefan Liljebris en ny tjänst som regionchef för Peab Bostad i Uppsala och Joakim Bernhardsson anställts säljchef för Peab Bostad. Liljebris har närmast varit regionchef inom Peab Fastighetsutveckling, medan Bernhardsson har varit regional försäljningschef inom Peab Bostad i Göteborg.

 

– Vi är en av Sveriges största bostadsutvecklare och vi har en tydlig strategi och målsättning om vad vi vill åstadkomma. Dessa rekryteringar ska ses som ett led i detta arbete och i vår ambition att ta ytterligare steg, säger Peter Svensson, chef Peab Bostad.