29 april 2024
måndag, 18 januari 2016 11:43

Profi hyr ut till Skoda i InfraCity

Skrivet av 
alt

Profi skapar ett kluster för försäljning av bilar i InfraCity.

 

Profi Fastigheter har tecknat ett kontrakt med Din Bil AB, har tecknat ett kontrakt om drygt 2.300 kvm moderna och ändamålsenliga lokaler för etablering av Nordens största fristående Skoda-anläggning i InfraCity. Avtalet innebär att Skoda etablerar en fullskalig flaggskeppsanläggning för ny- och begagnatbilförsäljning samt verkstad med tillträde vid kommande halvårsskifte. Anläggningen blir Din Bils andra etablering i InfraCity, där bolaget under 2014 öppnade en enhet för försäljning av Volkswagen. Skodas lokaler ligger i markplan med bästa skyltläge mot E4 där fler än 80.000 bilar passerar dagligen. 
        

 

– Vi är glada för det utökade samarbetet med Din Bil. Skodas etablering är ytterligare ett bevis på bilbranschens intresse för InfraCity, något som ligger i linje med vår strategi att skapa starka kluster för starka branscher, säger Thomas Sipos, partner Profi Fastigheter.
    

 

Din Bil och Profi kommer även att inleda ett samarbete kring skapandet av ett kluster för att ladda elbilar i området. Sammantaget innebär överenskommelsen att Din Bil AB skapar ett 15-tal nya arbetstillfällen i Upplands Väsby kommun.
    

 

Vi driver redan idag fyra Skoda-anläggningar i Stockholm, så det känns fantastiskt att vi fått ansvar och möjlighet att etablera ytterligare en anläggning, med bästa skyltläge mot E4, säger Jens Wetterfors, vd för Din Bil Sverige.