14 maj 2024
måndag, 14 december 2015 13:21

Nya Eurostop Halmstad är till 77 procent uthyrt

Skrivet av 
alt
Eurocommercials omfattande om- och tillbyggnad i Halmstad innebär totalt 40.000 kvm handelsyta.

 

alt

Hela det nya centret, som beräknas öppna hösten 2017, får cirka 90 butiker, varav cirka 60 helt nya.

 

alt

Martin Bjöörn, fastighetschef Eurocommerial Sverige.

 

Eurocommercials omfattande om- och tillbyggnad i Halmstad är nu inledd på allvar och en första öppning av ett 10-tal helt nya butiker planeras redan till hösten 2016. Hela det nya centret med cirka 90 butiker, varav cirka 60 helt nya, beräknas öppna hösten 2017. Total uthyrbar handelsyta blir 40.000 kvm.


Ett helt uppdaterat livsmedelsutbud är nu säkrat med COOPs senaste koncept som återkommer till centret under 2017 med en yta 4.300 kvm.

 

En ny hyresgäst inom sportmode är Stadium. Inom mode och skor har Eurocommercial nu säkrat några av de starkaste koncepten i Norden med: Cubus, Gina Tricot, MQ, Bik Bok, Carlings, Volt, Din Sko, Jerns, Ecco, Radical Sports och Nilson. Design Only som samarbetar med några starkaste varumärken kommer att stå för högsta kvalité på sina 400 kvm.

 

På restaurangsidan har Heagårds Skafferi nu valt att storsatsa på centret. På 1.300 kvm kommer restauratören att lansera sitt matkoncept.

 

Andra hyresgäster som har tecknat avtal är Rituals, Lyko, Panduro och Tele 2.

 

– Vi har noga valt ut de butiker vi nu kan presentera och vi har kommit en bra bit på vägen att skapa Hallands absolut främsta och en av Skandinaviens bästa handelsdestinationer. Nu fortsätter arbetet med att knyta till oss många fler internationella, svenska och halländska butikskoncept, säger Martin Bjöörn, fastighetschef Eurocommerial Sverige.