14 maj 2024
tisdag, 08 december 2015 12:40

Atrium Ljungberg förstärker matutbudet i Farsta

Skrivet av 
alt

Atrium Ljungberg lanserar en modern saluhall och food court i Farsta Centrum.


Atrium Ljungberg har de senaste åren byggt om och förnyat Farsta Centrum och nu tas ytterligare ett steg för att förstärka mat- och delikatessutbudet i söderort. Till julhandeln öppnar ytterligare sex aktörer med fokus på mat som komplement till de befintliga mat- och restaurangaktörerna i Farsta Centrum.
    

De som öppnar är Farsta Deli/Tapas smått & gott, Beijing8, Parti, Sushirullen, Fresh & Fancy och Kahls The & Kaffe. Nyetableringarna kommer att förstärka och förtydliga utbudet av mat- och dagligvaror på nedre plan där butiker som Hemköp, Coop och Systembolaget redan idag finns etablerade.

 

– Dagligvaror är ett strategiskt viktigt utbud för Farsta Centrum och rationell och vardagsenkel matglädje är en tydlig del i målbilden för det vi nu skapar. I ombyggnationen av den del som ursprungligen 1960 inhyste en saluhall adderar vi nu en högkvalitativ årsring till vår utveckling i och med lanseringen av en hybrid av modern saluhall och food court, säger Thomas Levander, marknadsområdeschef för Atrium Ljungberg i Farsta Centrum.