15 maj 2024
torsdag, 03 december 2015 18:31

Aspelin Ramm kontrakterar Honeywell och Sibelco

Skrivet av 
alt

Cirka 40 företag sitter idag i Pedagogen Park, som har gått från att vara en läroplats till en inspirerande företagspark.

 

Två stora globala företag blir nya hyresgäster i Aspelin Ramms Pedagogen Park i Mölndal. Det är det tekniska industrikonglomeratet Honeywell och industrimineralföretaget Sibelco, som tecknat ett varsitt avtal om tillsammans cirka 1.250 kvm.

 

– Det är roligt att två så stora företag flyttar in i huset. Det ger ytterligare en dimension i den mix av hyresgäster som tillsammans gör Pedagogen Park till en dynamisk och spännande mötesplats för olika branscher som ger varandra idéer och inspiration och förhoppningsvis även nya affärer, säger Kristian Höglind, affärsutvecklare på Aspelin Ramm Fastigheter.

 

Med de nya hyresavtalen på plats återstår knappt 1.000 kvm att hyra ut i Pedagogen Park. Detta innebär att Aspelin Ramm Fastigheter nu intensifierar arbetet med den fortsatta utvecklingen av området. Höglind fortsätter:

 

– Det stora intresset gör att vi planerar att bygga ytterligare mellan 8.000 och 10.000 kvm för kommersiell verksamhet. Samtidigt pågår arbetet med att utforma det vi kallar för stadsdelen Pedagogen Park i samarbete med Mölndals Stad med uppåt 800 nya bostäder med olika upplå