10 maj 2024
tisdag, 06 oktober 2015 19:08

Rekordintresse för nya bostäder i Järla Sjö

Skrivet av 
alt

Intresset för de nya bostäderna i Turbinhallen i Järla Sjö, Nacka, är rekordstort. Fler än 5.000 personer anmält sitt intresse till de drygt 200 bostäderna.

 

Nu går arbetet med att förnya Centralkvarteret i Järla Sjö in i nästa fas. Intresset för att bo i de nyproducerade bostadsrätterna som nu lanseras under namnet Turbinhallen är rekordstort. Inför försäljningsstarten den 11 oktober har fler än 5.000 personer anmält sitt intresse till de drygt 200 bostäderna.

 

Bostäderna som SSM, tillsammans med fastighetsägaren Profi Fastigheter, kommer att utveckla öppnar upp Järla Sjö för fler människor och skapar ännu bättre förutsättningar för en hållbar och levande stadsdel. Projektet innehåller drygt 200 bostadsrätter, varav cirka 70 procent är ettor och tvåor. Inflyttningen är planerad från sommaren 2017.

 

– Genom att behålla och utveckla befintlig service samtidigt som vi skapar ytor för förskola kommer Turbinhallen bidra till att höja Järla Sjös bostadskvalitet på ett mycket positivt sätt, säger Thomas Sipos, Profi Fastigheter.