18 maj 2024
måndag, 06 juli 2015 21:43

Colliers flyttar till nytt kontor i Stockholm

Skrivet av 
alt

Humlegården Fastigheter hyr ut till Colliers på Linnegatan 2, fastigheten längst upp till vänster.

 

Colliers flyttar sitt Stockholmskontor till Linnégatan 2 vid Humlegården. Bolaget lämnar sina nuvarande lokaler på Ringvägen 100 och flyttar till Linnégatan i början av augusti. De nya lokalerna anpassas under sommaren och erbjuder en större kontorsyta samt ett mer strategiskt läge i Stockholm. Fastighetsägare är Humlegården Fastigheter.

 

Dan Törnsten, vd på Colliers International säger:

 

– Vi behöver mer plats och valet föll på Humlegården Fastigheters lokaler på Linnégatan 2. Där får vi ett optimalt läge för vår verksamhet och kan dessutom erbjuda våra anställda ljusa moderna lokaler och en fantastisk miljö med utsikt över Humlegården. Fastigheten uppfyller våra behov och önskemål både lägesmässigt och med sin upprustade miljö, som vi ser fram emot att ta del av direkt efter semestern.

 

Colliers International har cirka 30 anställda i Sverige och bolaget har även ett centralt kontor i Nordstan mittemot Centralstationen i Göteborg.

 

Noterade Colliers International Group Ltd är globala ledare inom kommersiella fastighetstjänster med mer än 16.300 anställda på 502 kontor i 67 länder. Med ett komplett utbud av tjänster till hyresgäster, ägare och investerare världen över levererar vi globala verksamhetslösningar, mäklarverksamhet, fastighets- och tillgångsförvaltning, hotellförsäljning- och rådgivning, rådgivning- och värderingstjänster, realkreditfinansiering och insiktsfulla analyser.