18 maj 2024
måndag, 29 juni 2015 17:31

Strömberg fortsätter med näringslivet i Göteborg

Skrivet av 
alt
Roger Strömberg har lämnat sin tjänst som chef för Etablering på Business Region Göteborg. Men han fortsätter att arbeta från eget konsultbolag med etableringar för näringslivet i Göteborg.

 

 

Under tisdagen den 30 juni gör Roger Strömberg sin sista arbetsdag som chef för Etablering på Business Region Göteborg. Men han fortsätter att arbeta från eget konsultbolag med etableringar för fastighetsmarknaden och näringslivet i regionen Göteborg.

 

Strömberg har arbetat 36 år i Göteborg under mottot att med uthållighet och förmåga alltid se framåt. Eller som en journalistkollega sa till mig:

– När konjunkturen gått ned har Roger tryckt på lite extra uppför i motlutet. Men samtidigt har Roger sett till att utnyttja fartvinden när konjunkturen har gått upp. Då talar Roger i hög hastighet om: företagsetableringar, investeringar, arbetstillfällen, internationella aktiviteter, regionutveckling, tillväxtpris, handelsstrategier och vakansgrader. Roger Strömberg kan Göteborgsregionens fastighetsmarknad som ett rinnande vatten och han ser alltid fler möjligheter än svårigheter.

 

I en kommentar kan sägas att ett stående uttryck som Roger Strömberg har använt är: ”Staden är mycket vältränad i omstruktureringar”, ett uttryck som är användbart när han nu i sin nya roll som konsult i näringslivsfrågor för Göteborg ska underhålla sitt stora nätverk för att vårda sina kunder. SF