18 maj 2024
tisdag, 23 juni 2015 13:33

Mer vård i Citycons köpcentrum

Skrivet av 
alt

Vårdcentralen utökar i köpcentrumet Åkermyntan. 


Citycon stärker vårdprofilen i köpcentrumet Åkermyntan i Hässelby, när vårdföretaget Legevisitten nu utökar sina lokaler för vårdcentralen med 45 procent. Vårdcentralen kommer att inviga sina utökade lokaler på totalt 1.122 kvm i mitten av augusti. Åkermyntan har cirka 25 butiker med fokus på livsmedel, men även mödra- och barnavårdcentraler, apotek och bibliotek.

 

– Vårdtjänster får en allt större betydelse i våra stadsdelscentrum. Konsumenterna uppskattar att på ett och samma ställe kunna uträtta alla sina vardagsärenden såsom att gå till doktorn, handla mat, låna böcker med mera, säger Magnus Bergman, regionchef på Citycon.     

 

Legevisitten har fördubblat antalet listade patienter sedan 2011 och väntas nå 12.000 patienter under 2015. På vårdcentralen i Åkermyntan jobbar 28 anställda, varav flera specialistläkare.

 

– Det goda läget mitt i köpcentrumet, korta kötider och specialistkompetens har varit viktiga för vårdcentralens framgångar. Oftast kan vi ta emot patienterna samma dag som de ringer, säger Thorleif Palmdal, vd för Legevisitten.