5 maj 2024
torsdag, 02 april 2015 18:36

Besqab byggstartar och säljstartar i fina lägen

Skrivet av 
alt

Projektet Liljeholmsblick omfattar 103 bostadrätter.

 

Nybohovsbacken i Liljeholmen, Stockholm, är ett projektet som omfattar totalt 103 bostadsrätter i direkt anslutning till ett bygge om 100 hyresrätter som Besqab genomför på uppdrag av Svenska Bostäder. Nyligen säljstartade Besqab även den första etappen i projektet Ängsblomman i Bromma och en första etapp i projektet Centralparken i Näsbypark, Täby. Säljstarterna var lyckade och flertalet av lägenheterna är redan reserverade.

 

– Uppskattningsvis besökte drygt 100 personer säljstarten av brf Ängsblomman och nästan samtliga bostäder reserverades. Vi följer upp med en säljstart av den andra och sista etappen under april, säger Staffan Grundmark, regionchef på Besqab.

 

Brf Ängsblomman kommer att ligga på Beckomberga Ängsväg i Bromma och består av totalt 54 lägenheter fördelade på två hus. Produktionsstart planeras till sommaren 2015 och inflyttning under hösten 2016.

 

Även för brf Centralparken i Näsbypark bokades de flesta av bostäderna redan vid säljstarten. Detta projekt, som Besqab bygger gemensamt med FastPartner, består av totalt cirka 160 bostadsrättslägenheter med planerad inflyttning från årsskiftet 2016/2017. Planeringen för säljstarten av den andra etappen pågår.