3 maj 2024
måndag, 23 mars 2015 16:11

Oscar Properties godkänt för huvudlistan

Skrivet av 
alt
Oscar Engelbert, vd och grundare av Oscar Properties.


Nasdaq Stockholms bolagskommitté har godkänt Oscar Properties Holding AB för upptagande till handel på Nasdaq Stockholm på sedvanliga villkor. Därmed upphör Oscar Properties notering på Nasdaq First North Premier med 25 mars som sista handelsdag.

 

– Med steget till Nasdaq Stockholms huvudlista tillgodoser vi ett växande intresse för bolagets aktier bland institutionella investerare. Vi har etablerat en attraktiv position som en ledande bostadsutvecklare i Stockholm. Företaget växer snabbt och under året kommer vi att fortsätta arbetet med flera stora projekt såsom de uppmärksammade Norra Tornen, Oscar Engelbert, grundare och vd.

 

Första dag för handel med Oscar Properties stam- och preferensaktier på Nasdaq Stockholm är planerad till den 26 mars 2014. Genom noteringen Oscar Properties stam- och preferensaktier kommer att handlas under samma kortnamn som tidigare, dvs. ”OP” respektive ”OP PREF”. Aktierna behåller även samma ISIN som tidigare, dvs. SE0005095601 respektive SE0005096369. Det sker inte något utgivande av nya aktier och aktieägare i Oscar Properties behöver inte vidta några åtgärder i samband med listbytet.