2 maj 2024
onsdag, 28 januari 2015 16:06

Ny hyresgäst i Bonnierhuset

Skrivet av 
alt

Bonnier Fastigheter har fått ett av sju lediga våningsplan uthyrt i Bonnierhusets torn på Torsgatan 21 i Stockholm.


alt

Tomas Hermansson, vd för Bonnier Fastigheter.


Marknadsföringen av sju lediga våningsplan högt upp i Bonnierhusets torn på Torsgatan i Stockholm inleddes förra måndagen och redan nu är det första våningsplanet uthyrt. Det är JLL som har hyrt ut planet till Visab Consulting, som blir den första nya hyresgästen i Bonnierhusets torn på tjugo år.

 

Visab, som levererar affärsmodeller och operativa plattformar för framförallt bank, försäkring och kapitalmarknad, flyttar under april in i nyrenoverade lokaler med en fantastisk utsikt i 360° över hela Stockholm. Dessutom får de tillgång till alla de servicefunktioner som Bonnierhuset erbjuder som till exempel receptionstjänster, konferensmöjligheter, en ny restaurang med en välrenommerad krögare och alla tänkbara kommunikationer inpå knuten.

 

– Vi visste att intresset för dessa lokaler skulle vara stort men mottagandet har överträffat alla våra förväntningar. Det känns roligt att kunna hälsa Visab Consulting välkomna till Bonnierhuset där vi ju själva också sitter, säger Tomas Hermansson, vd för Bonnier Fastigheter.

 

Därmed finns sex våningsplan i ett av Stockholms mest kända landmärken tillgängliga för nya hyresgäster. Bonnierhuset har nyligen miljöcertifierats enligt det amerikanska systemet LEED Existing Buildings och uppnådde en silvernivå. Förutom den nya entrén till PwC planeras en ny restaurang i nytt läge vid Lokstallsgatan där även Bonnier Fastigheters nya kontorsprojekt ”Atlas Garden” kommer att påbörjas under året. Som ett led i dessa projekt planeras även en uppgradering av gatumiljön kring fastigheterna.