3 maj 2024
måndag, 19 januari 2015 20:04

Fler varumärken till Mall of Scandinavia

Skrivet av 
alt

Victoria’s Secret ska hyra 1.100 kvm och O’Learys utökar sin lokal med hela 2.500 kvm till totalt 6.000 kvm i Mall of Scandinavia.

 

En mängd attraktiva mode- och lifestyle-varumärken har redan valt Mall of Scandinavia för etablering. Nu kan Unibail-Rodamco presentera ytterligare koncept som vässar Mall of Scandinavias modeprofil ytterligare.

 

Bland de senaste nyetableringarna i Mall of Scandinavia är stor, som omfattar 100.000 kvm av shopping, service och mat, finns det efterfrågade brittiska modevarumärket River Island som öppnar en flaggskeppsbutik om 1.100 kvm, den första utanför Stockholm City. River Island kommer, förutom dam och herrmode, även erbjuda barnkollektioner och tar ett unikt läge i Mall of Scandinavia med en 20 meter lång fasad, komplett med en åtta meter hög ”Iconic Shopfront”. 

 

Vidare är Victoria’s Secret är klara och det populära konceptet med underkläder, accessoarer och skönhetsprodukter blir ett passande komplement till det redan starka mode- och skönhetsutbudet med varumärken som Michael Kors och Rituals.

 

Även Tiger of Sweden, JC, Scorett, Peak Performance och Foot Locker öppnar vilket stärker mode och sportutbudet ytterligare.

 

Nu står det även klart att O’Learys utökar sin lokal med hela 2.500 kvm till totalt 6.000 kvm. Enheten rymmer familjeunderhållning i toppklass med bowlingbanor, sportsimulatorer, äventyrs mini-golf, biljard och spel. Det blir därmed O’Learys största restaurangsatsning någonsin.

 

Slutligen kan nämnas att träningskedjan SATS öppnar och kommer erbjuda ett toppmodernt träningscenter med över 2.200 kvm av det senaste inom träning och hälsa.

 

– Vi är otroligt stolta över den växande listan med varumärken som gör Mall of Scandinavia till Stockholms främsta shopping och nöjesdestination, säger Lars-Åke Tollemark, Managing Director Nordic, Unibail-Rodamco.

 

Unibail-Rodamco har tidigare kommunicerat stora etableringar som Inditex, J. Lindeberg, Åhléns City, Hugo Boss, Mango, Björn Borg, Volt, Toys''R''Us, Disney och Starbucks för att nämna några.