5 maj 2024
onsdag, 19 mars 2014 19:10

NewOffice får stort uppdrag i Nacka Strand

Skrivet av 
alt

NewOffice ska medverka till att göra Nacka Strand till en urban mötesplats.

 

NewOffice ska hyra ut 12 000 kvm kontor i Nacka Strand. Uthyrningsarbetet sker på uppdrag av TAM Group för The Carlyle Group, som vill göra Nacka Strand till ett levande område som fungerar som en urban mötesplats för människor och företag i rörelse.

 

Tanken är att Nacka Strand ska bli en integrerad, trygg och bekväm mötesplats för små- och stora företag och för familjer samt boende i olika skeden av livet. Med ett genomtänkt serviceutbud kommer området att sjuda av liv, morgon som kväll.

 

– Vi är mycket glada för det här uthyrningsuppdraget. Nacka Strand har en oerhörd potential och stora utvecklingsmöjligheter, säger Catia Johansen Sangberg på Newoffice som är kundansvarig och som tillsammans med Marcus Fond ska hyra ut lokalerna.

 

– Vi har fått ett mycket gott intryck av Newoffice och deras framgångsrika uthyrningsarbete. Vi hyser därför goda förhoppningar om ett fruktsamt samarbete och att deras uthyrningsorganisation ska tillföra värdefulla resurser i arbetet med att hyra ut lokaler inom ramen för vårt förvaltningsansvar för Nacka Strand, säger Owe Löfquist, vd TAM Asset Management och förvaltningsansvarig för Nacka Strand.