26 april 2024
måndag, 20 januari 2014 18:58

Crown och JLL hyr ut 1 100 kvm i Fatburen

Skrivet av 
alt
Fatburen på Södermalm blir alltmer uthyrd.

 

Crown Nordic Management och Jones Lang LaSalle hyr ut 1 100 kvm kontor i Fatburen till Projektel, ett snabbväxande teknikkonsultföretag med fokus på el-, brand-, transport- och säkerhetsteknik. Avtalet är 7-årigt och enligt överenskommelsen kan ytan utökas till 1 500 kvm. Inflyttningen sker den 1 april 2014.

 

Inledningsvis ska Projektel flytta två av sina befintliga Stockholmskontor, vilket innebär att bolaget får närmare 60 medarbetare i Fatburen.

 

– Vi är väldigt glada över att en så pass tekniskt kompetent och kräsen kund som Projektel väljer att flytta in i Fatburen. Eftersom de själva arbetar med att skapa moderna kontorsfastigheter är de självklart väldigt väl medvetna om vikten av en effektiv arbetsmiljö. Detta ser vi som ett kvitto på att Fatburen uppfyller de högsta krav en hyresgäst kan ha på sin egen arbetsmiljö, säger Håkan Larsson, CEO Crown Nordic Management.

 

– Det känns fantastiskt roligt att välkomna Projektel som ny hyresgäst hos oss, inte minst på grund av den korta ledtiden från avtal till inflyttning. En väldigt lyckad matchning mellan kundens behov och vår snabbrörlighet i anpassning av lokaler helt enkelt, säger Karl Henrik Lenneryd, Jones Lang LaSalle.