18 maj 2024
måndag, 20 maj 2013 19:44

Fabege bjuder hyresgäster på provtur

Skrivet av 
alt

Fabege öppnar dörrarna för hyresgäster som vill provjobba i Strandhuset i Luma, Hammarby sjöstad.

 

alt

Fabege äger 13 kommersiella fastigheter om totalt 126000 kvm och är därmed den största aktören på kommersiella lokaler i Hammarby Sjöstad.

 

Nu öppnar Fabege dörrarna till Strandhuset i Luma för driftiga personer och företag som söker en kreativ arbetsplats. Alla som vill upptäcka vad en unik kontorsmiljö i en kreativ stadsdel kan göra för inspirationen och arbetsglädjen, kan boka sig nu.

 

Luma är en byggnad med en spännande historia. Fastigheten byggdes som en lampfabrik på 30-talet och ritades av arkitekterna Artur von Schmalensee och Eskil Sundahl. Miljön är kulturhistoriskt värdefull och Luma anses vara en av funktionalismens viktigaste byggnader i Stockholm.

 

I de nya kontorskonceptet ska inredningen främja kreativiteten. Där återfinns den vanliga kontorsarbetsplatsen men även ett kreativt rum, soffgrupp för samtal, kaffehörna för pauser och möten samt en stor terrass mot vattnet. En bit bort finns Lumafabrikens kafé där det är fullt av liv och rörelse och strandpromenaden börjar precis utanför dörren.

 

– Luma och Hammarby sjöstad har en kreativ atmosfär där många trivs. Nu vill vi att fler ska få chansen att upptäcka den här speciella kontorsmiljön. Vi provkör bilar innan vi bestämmer oss och vi provar kläder innan vi köper dem – varför inte även provjobba kontoret, säger Johan Belin, marknadsområdeschef på Fabege i Hammarby sjöstad.

 

När Fabege i fjol öppnade dörrarna för alla som ville provjobba blev det hela en succé med över 70 företag och 400 personer som tog chansen att upptäcka både kontoret och stadsdelen Hammarby Sjöstad. Mellan den 20 maj och 19 juni samt 19 augusti och 31 oktober går det att boka in datum för att provjobba i Strandhuset. Bokning görs på www.lumapark.se