28 maj 2020
torsdag, 21 mars 2019 13:58

Boost Private Health Club boostar Nacka Strand

Skrivet av 

 

Boost Private Health Club väljer Nacka Strand för sin första hälso-club i Stockholm. Boost positionerar sig i det internationellt växande ”Boutique Club”-segmentet och finns sedan tidigare etablerade i Västerås.

 

Cushman & Wakefield har varit rådgivare till Oscar Properties när Boost Private Health Club väljer Nacka Strand för sin första hälso-club i Stockholm. I lokalerna om 400 kvm, belägna precis vid sjökanten på Augustendalsvägen 68 får de som väljer att träna hos Boost göra det med en vacker utsikt över Djurgården och Stockholms inlopp.

 

Oscar Properties uthyrning till Boost följer en ihållande trend som Cushman & Wakefield har observerat vid etableringar i kommersiella fastigheter i Stockholm.

 

Jessica Gräsberg, Leasing Manager, Cushman & Wakefield säger:

– Vi har den senaste tiden sett att det i allt fler kommersiella fastigheter utvecklas verksamheter för just rekreation, upplevelser och träning. Boost som nu valt Nacka Strand för sin första anläggning i Stockholm är ett bra exempel på detta. De kommer bidra till en mer levande miljö nere vid sjökanten och även skapa ett mervärde för företag och boende som får möjlighet att träna i en mycket vacker och inspirerande miljö.

 

Christer Söderberg, Boost Private Health Club, säger: – För oss var utformningen, läget och känslan helt avgörande i valet av lokaler. Nacka strand ger oss precis det vi har letat efter.

 

Med sitt tränings- och affärskoncept satsar Boost på att överträffa konsumenternas tidigare upplevelse av en kommersiell träningsanläggning. Boost positionerar sig i det internationellt växande ”Boutique Club”-segmentet och finns sedan tidigare etablerade i Västerås.