Skriv ut denna sida
torsdag, 19 januari 2012 15:43

Götenehus på Ideal Home Show

Skrivet av 
gotene_reymersholm
Götenehus hustyp Reymersholm ska ställas ut på Ideal Home Show i år.
Illustration: Götenehus

Svenska Exportrådet i Storbritannien har bjudit in och rekommenderat Götenehus, som representant för god svensk design och tradition, att medverka på Storbritanniens största konsumentutställning, Ideal Home Show i London. Utställningen pågår mellan den 16 mars 2012 och 1 april 2012.

I en visningsby på utställningen ska det uppföras tre hus; ett är utformat av HRH Prince Charles of Wales; ett annat har framtagits genom en arkitekttävling i Daily Telegraph; ett trede är hustypen Reymersholm ur Götenehus sortiment.

I Storbritannien finns nu en stor efterfrågan på svensk design som går under benämningen ”Scandimania”.  

The Ideal Home Show är Storbritanniens största konsumentutställning. Sedan starten år 1908 har det beräknats att över 65 miljoner människor har besökt utställningen. Utställning är således ett etablerat varumärke med en trogen publikbas över tid.

I september 2009 förvärvade Media 10 The Ideal Home Show från Daily Mail Group, vilket var första gången som mässan har bytt ägare i sin 103-åriga historia.

År 2011 överträffade Ideal Home Show alla förväntningar med nytt rekord i antal besökare – 267 450 personer.

Götenehus har även tecknat avtal med en ny agent i Storbritannien, som startar upp sin verksamhet i anslutning till utställningen Ideal Home Show.

 

Senaste från Redaktionen