20 mars 2023
fredag, 09 juli 2021 12:28

Niras Östergötland expanderar

Skrivet av 

 

 


Affärsområdet Project Management som bland annat arbetar inom byggprojekt har i sin strategiska plan en målsättning att stärka Niras verksamhet i Östergötland som under våren vuxit med tre nya medarbetare samt utökat med ett kontor i Linköping. Niras finns i Linköping sedan många år tillbaka med miljöledningstjänster, men kan nu även erbjuda projektledningstjänster till byggherrar, fastighetsägare, hyresgäster och offentliga verksamheter. 


Från vänster: Stephan Gustafsson, Sofie Pernes, Trinh Ly, Thomas Arnoldson och Maija Göransson.I takt med den snabba tillväxten och marknadsbearbetningen, så har mängden kunduppdrag ökat väsentligt och det är med glädje som vi kan presentera och hälsa våra nya medarbetare välkomna, säger Thomas Arnoldson, regionchef Östergötland.

Till Norrköpingskontoret har Maija Göransson rekryterats, som är utbildad byggprojektledare vid East Sweden Business School och har bland annat arbetat med att projektleda ny- och ombyggnation samt hyresgästanpassning för offentliga och privata fastighetsägare.

Stephan Gustafsson, med gedigen bakgrund inom fastighetsbranschen har rekryterats som teamledare med uppdrag att bygga ett starkt och kompetent team med utgångspunkt från Linköping.

Trinh Ly, byggnadsingenjör, med 5 års erfarenhet som projekteringsledare och projektledare för bland annat anstalter och byggnader med höga säkerhetskrav kompletterar teamet i Linköping.

I Norrköping arbetar sedan tidigare byggnadsingenjören Sofie Pernes, som bland annat arbetar med våra myndighetskunder med utformning och lokalanpassning av förhyrda lokaler.

I takt med Niras expansion så har bolaget sett ett behov att etablera oss i nya lokaler och Niras ser mycket fram emot att flytta in på Gamla Rådstugugatan 30 i Knäppingsborg, Norrköping. Det nya kontoren i Norrköping och Linköping erbjuder plats för fler medarbetare. Niras söker erfarna och engagerade projektledare som vill bygga ett tryggt och härligt team samt verka för en förstklassig projektleverans.

Niras Sweden AB ingår i Niras-koncernen. Niras är en ledande leverantör av konsult- och projektledningstjänster inom samhällsbyggnad, byggnation, fastigheter, facility management, arkitektur, lokalförsörjning, hyresgästrådgivning, energi, miljö, vatten, infrastruktur och processindustri. Niras grundades år 1956 och bolaget har sitt huvudsäte i Danmark. Niras har 2.500 anställda och bolaget bedriver verksamhet i över 100 länder.