24 september 2023
fredag, 02 juli 2021 14:30

Jimmie Ahlgren, ny marknadschef på White

Skrivet av 

 

 Internrekryteringen av Jimmie Ahlgren, idag affärsutvecklingschef för projektledning, innebär att han får ett utvidgat ansvar för marknad och strategisk affärsutveckling för hela White Arkitekter. Han tillträder som marknadschef den 1 oktober 2021. I sin nya roll kommer han att ingå i Whites företagsledning.

I sin nya roll kommer Jimmie Ahlgren att arbeta bredare med marknad och strategisk affärsutveckling för hela Whites erbjudan.

 


– Jag är tacksam för förtroendet och ser fram emot den nya rollen som marknadschef på White. En av mina drivkrafter är att skapa effektiva processer och samtidigt göra det med bibehållen arbetsglädje – det ska vara skoj att gå till jobbet! Målet för mig är att ytterligare vässa våra tjänster och erbjudanden för att stödja våra kunder ännu bättre. Jag ser stora möjligheter att fördjupa samverkan med våra kunder och att möta branschens efterfrågan på ett ökat ansvar för framdrivet av projekten. Självklart med grunden i Whites värderingar, ett stort fokus på formgivning som verktyg för att nå en hållbar omställning och en ökad digitalisering för att åstadkomma värde i projekten, säger Jimmie Ahlgren, tillträdande marknadschef på White Arkitekter.

Jimmie Ahlgren är utbildad byggnadsingenjör med inriktning produktion och projektledning. Han har tidigare varit kontorschef på Whites Halmstadskontor under drygt tio år och parallellt arbetat operativt i uppdrag som projekt- och projekteringsledare. Han behåller sitt nuvarande ansvar för utveckling av affärsområdet projektledning. I sin nya roll kommer han även att arbeta bredare med marknad och strategisk affärsutveckling för hela Whites erbjudande.

– Jimmie har lång erfarenhet i branschen. Han är en strateg med stort affärsfokus. Med Jimmie som marknadschef kommer vi att utveckla både nuvarande och nya affärer inom våra strategiska områden; formgivning, projektledning, hållbarhet och digitalisering. I en föränderlig tid är det avgörande att ha ett stort fokus på marknadens utveckling och förstå hur vi rätt omsätter vår kunskap till, hållbara formstarka projekt som bidrar till bra affärer för våra kunder, säger Alexandra Hagen, vd för White Arkitekter.