Skriv ut denna sida
torsdag, 10 juni 2021 09:42

Citycon renoverar Jakobsbergs Centrum

Skrivet av 

 

 

 

 

 


Citycon påbörjar en allmän uppfräschning i  Jakobsbergs Centrums gemensamma ytor.







Nyligen meddelades att Babas Burgers kommer att öppna i Jakobsbergs Centrum. Nu står det även klart att ytterligare en restaurang öppnar i höst. En riktig kolgrill blir ytterligare ett spännande tillskott till det rika restaurangutbudet. Sham Kolgrill kommer att servera modern Mellanöstern-inspirerad mat med fokus på lunch och middag på vardagar samt brunch på helger.

Samtidigt passar Citycon på att påbörja en allmän uppfräschning i centrumets gemensamma ytor.

I Jakobsbergs Centrum finns i dag ett 70-tal butiker och restauranger, och arbetet med att fortsätta utveckla centrumet till en ännu mer attraktiv och levande plats pågår ständigt.

– Jakobsbergs Centrum är ett lokalt centrum som har besökare såväl dag- som kvällstid. Vi ser ett behov av att utveckla ännu fler trivsamma och inbjudande mötesplatser såsom caféer och restauranger som kan erbjuda både frukost, lunch, fika och fler attraktiva matställen för hela familjen kvällstid. Det är flera nyheter på gång som vi får berätta om längre fram. Kolgrillen är bara ett sådant exempel, säger Marie Rytting, centrumchef på Citycon.

Sham Kolgrill kommer även att erbjuda cateringverksamhet och möjlighet att abonnera restaurangen för privata tillställningar. Det kräver ett kök med bred produktionskapacitet och arbetet med att skapa ett sådant har redan börjat. Restaurangen räknar med att öppna under hösten.

Under ett år passerar ungefär 5 miljoner besökare genom Jakobsbergs. Med tiden slits ytorna och nu är en uppfräschning påbörjad med ommålning och tapetsering för att skapa mer enhetlighet och ökad trivsel. Första etappen blir klar under sommaren.











 






Senaste från Redaktionen