25 april 2024
tisdag, 08 juni 2021 12:25

Björn Kusoffsky, ny ledamot i Reflex Arkitekter

Skrivet av 

 



Styrelsemötet i Reflex Arkitekter har valt in Björn Kusoffsky, vd och grundare av Stockholm Design Lab, som ny styrelseledamot. Han kommer att engagera sig i koncernens varumärke där företagen Reflex Arkitekter, Reform Arkitekter och Ripellino Arkitekter ingår.


– Jag har länge imponerats av Reflex Arkitekters bredd och djup i sina uppdrag, säger Björn Kusoffsky, ny styrelseledamot i Reflex Arkitekter.

 

 

– Björn Kusoffsky har trettio års erfarenhet av att bygga varumärken och driva ett multidiciplinärt designkontor. Han har utvecklat några av Skandinaviens mest kända varumärken. Vi är väldigt glada över att knyta till oss Björns kompetens till vår utvecklingsresa, säger Marco Folke Testa, vd för Reflex Arkitekter.

Reflex Arkitekter är i ett expansivt skede. Genom förvärvet av Ripellino Arkitekter har ny erfarenhet kring samtidsanalys och stadsutveckling tillförts bolaget. Tillsammans med den egna inrednings- och ljusstudion Reform täcker gruppen ett bredare erbjudande mot marknaden och kan därmed bli en viktig partner för exempelvis fastighetsutvecklare och och andra uppdragsgivare med utmanande och komplexa uppdrag.

Med Björn Kusoffsky i styrelsen påbörjas ett arbete med att förädla bolagets position och kommunikation där både helheten och respektive bolags styrkor ska bli tydligare och vassare på marknaden.

– Jag har länge imponerats av Reflex Arkitekters bredd och djup i sina uppdrag. Arkitektur ligger mig varmt om hjärtat och jag ser fram emot att bidra med min kunskap och tillsammans med medarbetarna formulera en tydlig vision och mål, säger Björn Kusoffsky.