22 juni 2021
måndag, 07 juni 2021 11:41

Croisette anställer tre medarbetare i Malmö

Skrivet av 

 Affärsområdet Human Capital lanserades av  Croisette Real Estate Partner för två år sedan i Stockholm och som erbjuder rikstäckande rådgivning, rekrytering och interimslösningar inom fastighetsbranschen. Vid årsskiftet etablerades affärsområdet i Göteborg – nu är det dags för Malmö att erbjudas lokal rådgivning.


Ansvarig för Croisettes Human Capital i Malmö blir Karolina Björkander Christensen.

 

 

 

Ansvarig för satsningen i Malmö blir Karolina Björkander Christensen. Hon kommer senast från en roll som senior rekryteringskonsult samt kontorschef på rekryterings- och bemanningsföretaget PerformIQ. Hon ansluter till bolaget den 14 juni 2021.

– Jag ser fram emot att bli en del av Croisette och på riktigt sätta Human Capital på Skånekartan, detta tillsammans med kompetenta kollegor och ett företag som tänker ett steg längre, säger Karolina Björkander Christensen, blivande Head of Human Capital Malmö på Croisette Real Estate Partner.

– Jag är oerhört glad att Karolina valt att ansluta till Croisette och Human Capital. Karolina besitter både den kompetens och drivkraft som kommer krävas vid etableringen av affärsområdet i Skåne. Som tillägg är Karolina en karismatisk och varm person med ett utmanade tankesätt som ligger helt i linje med dem förvärv vi vill göra till organisationen, säger Erika Klingberg, Head of Human Capital på Croisette Real Estate Partner.

Förutom att Human Capital nu etableras i Malmö, utökas affärsområdet ytterligare med två medarbetare i Göteborg respektive Stockholm. I juni ansluter Julia Pehrson till Göteborg och Louise Svensson till Stockholm.

– Vi är så glada att Julia Pehrson valt att ansluta till Human Capital i Göteborg.  Med sin energi, driv och härliga personlighet samt hennes bakgrund inom rekrytering, är Julia helt rätt tillskott i den fortsatta etableringen i Göteborg, säger Caroline Hertin, Head of Human Capital Gothenburg på Croisette Real Estate Partner.

– Louise Svensson har nyligen tagit examen från personalvetarprogrammet och har parallellt med studierna arbetat extra med rekrytering på Randstad. Hon gjorde ett starkt intryck redan på första intervjun och kommer med sitt engagemang och härliga personlighet bli en stor tillgång för teamet. Vi ser mycket fram emot att ha Louise på plats i Stockholm, säger Erika Klingberg.