25 april 2024
fredag, 28 maj 2021 11:11

K-Fastigheter i samarbete om projekt i Haninge

Skrivet av 

 

 

 

 

 


K-Fastigheter och två samarbetspartners ska utveckla en tomt om 72.000 kvm för bostäder i Källtorp, mellan Vendelsö och Vendelsömalm i Haninge kommun.

 


K-Fastigheter och två samarbetsparter, Innovation Properties och Borohus, har bildat ett bolag för att gemensamt utveckla fastigheten Ramsdalen 3:1 i Haninge kommun. Det nybildade bolaget kommer att utveckla en detaljplan för byggrätter.

K-Fast Holding AB, Innovation Properties och Borohus har bildat ett gemensamt ägt bolag med syfte att utveckla fastigheten Haninge Ramsdalen 3:1 i Haninge kommun. Tomtarealen uppgår till drygt 72.000 kvm och det underliggande fastighetsvärdet uppgår till 9 Mkr.

– Fastigheten ligger fint i Källtorp mellan Vendelsö och Vendelsömalm, vid ett befintligt villa- och skogsområde. Tillsammans med våra partners i detta projekt ska vi utveckla tomten och detaljplanen till ett bostadsområde med blandad bebyggelse, säger Jacob Karlsson, vd för K-Fast Holding AB.

– Vi är stolta över att kunna bygga vidare på vårt redan starka samarbete mellan K-Fastigheter och verksamheten inom Mjöbäcks och Borohus, kommenterar Göran Nergården, ordförande i Borohus AB.

– Vi ser fram emot startskottet på ett fint och givande samarbete med K-Fastigheter, ett bolag med samma värderingar som vi, vilket bådar gott för framtiden, kommenterar Kristian Wahlberg, ordförande i Innovation Properties.