23 april 2024
torsdag, 27 maj 2021 10:58

Michael Walmerud, ny vd för Elof Hansson Fastigheter

Skrivet av 

 




Rekryteringen av Michael Walmerud innebär att han har utsetts till ny vd för Elof Hansson Fastigheter. Han efterträder Lennart Hedström som lämnar företaget för att gå i pension. Michael Walmerud tillträder sin nya roll i augusti 2021.







Michael Walmerud blir vd för Elof Hansson Fastigheter i augusti 2021. Han efterträder Lennart Hedström aom går i pension.

 

Michael Walmerud kommer närmast från Bengt Dahlgren Göteborg AB där han varit vd sedan år 2018. Innan dess har han haft ledande befattningar inom Akademiska Hus, Projektgaranti och Catella SwedeBroker.

– Det har varit viktigt för oss att finna en ledare med omfattande erfarenhet av både bygg och fastighet  kombinerat med ett gott personligt ledarskap och stark lokal förankring. Michael har samtliga dessa egenskaper och vi hälsar honom varmt välkommen att ta över ledarrollen i ett av Göteborgs mest spännande fastighetsbolag, säger Lennart Hedström, koncernchef för Elof Hansson Holding AB.

– Att få vara en del i ett anrikt handelshus som Elof Hansson i kombination med att deltaga i utvecklingen av Göteborgs största stadsutvecklingsprojekt – Masthuggskajen – och framförallt Global Business Gate är något jag verkligen ser fram emot, säger Michael Walmerud.