16 april 2024
tisdag, 25 maj 2021 11:21

Peter Bergquist, ny vice koncernchef för Croisette

Skrivet av 

 




Croisette Real Estate Partner har utsett Peter Bergquist till vice koncernchef för Croisette Real Estate Partner och han blir delägare i moderbolaget Croisette AB. Croisette Real Estate Partner närmar sig en sexårig livshistoria och Peter Bergquist, Head of Leasing, har alltid funnits där sedan första dagen. Han hade ingen erfarenhet från fastighetsbranschen, men hade precis blivit nyexaminerad i Fastighetsvetenskap på Malmö Universitet. Trots detta har han lyckats göra sig ett namn inom branschen.







Från vänster: Peter Bergqvist, vice koncernchef och Head of Leasing på Croisette Real Estate Partner och Per Svensson, vd och grundare av Croisette Real Estate Partner.

 

Croisettes affärsområde Leasing har Peter Bergquist byggt upp från grunden och format till vad det är idag, en av Sveriges främsta uthyrningsverksamheter för kommersiella fastigheter.

– Peter och jag träffades av en ren slump och jag är evigt tacksam för att vi träffades där vi träffades, när vi träffades. Peter har uppvisat en orimligt god egenskap rörande dels att  genomföra imponerande affärer, men dessutom att bygga team som också gör detsamma. Jag är evigt tacksam för Peter både som person, vän samt kollega och ser fram emot att vidareutveckla koncernen för en lång framtid tillsammans, säger Per Svensson, vd och grundare av Croisette Real Estate Partner.

– Jag är oerhört tacksam för förtroendet från start och nu hedrad för möjligheten att få fortsätta utvecklas tillsammans med Croisette. Att dessutom få göra det tillsammans med personer som står en mycket nära är få förunnat. Ser framemot vår gemensamma resa och mål om att bli världens största fastighetsrådgivare, säger Peter Bergqvist, vice koncernchef och Head of Leasing på Croisette Real Estate Partner.

Croisette AB, moderbolaget i koncernen kontrolleras fortsatt av vd Per Svensson. Till skaran av minoritetsägare hör nu Jacob Karlsson AB, Erik Selin Fastigheter AB samt Peter Bergquist.