23 april 2024
torsdag, 20 maj 2021 10:58

Colliers anställer Karin Witalis som Head of Research

Skrivet av 

 



Rekryteringen av Karin Witalis som Head of Research innebär att Colliers expanderar. Hon kommer att driva det nya affärsområdet Research och bolaget flyttar därmed fram sina positioner även inom analys. Karin Witalis är en välkänd profil inom branschen som rekryterats till Colliers sedan Daniel Gorosch tog över posten som vd i början av april i år 2021.






Karin Witalius har mer än 20 års erfarenhet från fastighetsbranschen.

 

 

Karin Witalius har mer än 20 års erfarenhet från fastighetsbranschen, både som konsult och investerare. Nu senast har Karin drivit eget konsultbolag inom området fastighetsresearch och hon har dessförinnan varit analyschef hos DTZ och CBRE. Hon har även arbetat utomlands på JLL och ING Real Estate Investment Management i London.

Daniel Gorosch, vd för Colliers Sverige, säger:
– Med det nya affärsområdet Research vill vi flytta fram våra positioner ytterligare och erbjuda marknaden högkvalitativa analyser och rapporter samt säkerställa marknadens vassaste kunskapsbaserade rådgivning inom samtliga våra affärsområden. Karins expertis gör att vi kan tillgodose våra kunders behov och komma ett steg närmare vårt mål att bli marknadens ledande fastighetsrådgivningsbolag.

Karin Witalis
säger:
– Det är en fantastisk möjlighet att få vara med på den resa som Colliers står inför. Att det för min del handlar om research i en internationell kontext gjorde erbjudandet än mer attraktivt.

Colliers fortsätter att expandera i Sverige och söker därför efter kompetenta experter inom områdena Capital Markets, Leasing, Corporate Solutions samt Valuation.

Colliers har fler än 18.000 medarbetare som verkar i 67 länder med rådgivning till hyresgäster, fastighetsägare, och investerare. I mer än 25 år har Coilliers levererat en sammansatt årlig investeringsavkastning om nära 20 procent för aktieägarna. Med en årlig omsättning om 3,3 miljarder dollar, inklusive dotterbolag, och 40 miljarder dollar i tillgångar under förvaltning, maximerar Colliers fastigheters potential.